Kalite Kontrol
|
|
|
Osmani Catering olarak, Türkiye’nin en seçkin firmalarından tedarik ettiğimiz, gerek günlük gerekse stoklu ürünlerin, gıda mühendisleri aracılığıyla kalitelerini en son teknoloji ile kontrol ederek özel olarak hazırlanan depolarımızda muhafaza edilmektedir.
|
Üretim Aşamaları
|
|
Çiğ sebze ve meyveler ayıklama işleminden sonar özenle yıkanır
Daha sonar dinlendirme havuzlarına alınırç Buradan durulanarak soğuk ortamda muhafaza edilir ve üretim işlemine dahil olur.
Kızartmalık yağ konusu ise son derece önemlidir ve hassasiyetle incelenmektedir. Atık yağlar yasal zorunluluk olarak yetkili kurumlara teslim edilmektedir.
|
|
|
Kullandığımız et, sebze, kuru gıda ve şarküteri ürünlerimiz için hazırladığmız soğuk hava depoları sayesinde gıdalar güvenilir ve sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmektedir.
|
|
|
Hazırladığımız yemeklerin taşınması özel olarak hazırlanan kaplarda yapılmaktadır. Bu sayede yemeğin hijyenik ve aynı sıcaklıkta sizlere ulaşması sağlanmaktadır.
Tüm yemeklerden alınan numuneler firmamızda +4C dolaplarda 72 saat boyjnca muhafaza edilmektedir.
|
|
Hijyen |
|
|
El yıkama, eldiven kullanımı, kolluk ve maske kullanımı zorunludur. Ayrıca personelin sağlık taramaları belirli periyotlar dahilinde yaptırılmaktadır.
|
Depolama |
|
Tedarikçilerimizden temin edilen ürünler, kalite kontrolü yapıldıktan sonra, uygun saklama koşullarında depolanır. Et ve süt ürünleri sebze ve meyveler günlük tüketim koşullarında, dezenfekte edilerek saklanır. Kuru erzak ürünleri ve kullanılan malzemeler günlük menü sistemine göre depolanmaktadır.
|
|
|
|
|
|